✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

Aranjamente florale: 4 idei DIY pentru locuința ta

Aranjamente florale: 4 idei DIY pentru locuința ta


Aranjamente florale: 4 idei DIY pentru locuința ta

 

Florile sunt foarte apreciate în special datorită esteticii lor sau a parfumului pe care îl emană. Dincolo de asta, aranjamentele florale pot schimba energia unui spațiu, creând o atmosferă proaspătă și pozitivă. 

Chiar dacă ne aflăm în perioada de debut a sezonului rece, florile rămân în continuare cele mai râvnite accesorii

decorative pentru casă. Așadar, nu te lăsa pradă melancoliei specifice toamnei și pune în aplicare următoarele idei DIY de aranjamente florale care să aducă un alb vibe locuinței tale!

  1. Decorează-ți holul cu o vază cu flori impunătoare

Nu există o modalitate mai bună de a fi întâmpinat atunci când treci pragul propriului cămin decât prin expunerea în hol a unui aranjament floral. Și, pentru a-ți suprinde invitații dar totodată încă de la primii pași pe care aceștia îi fac în casa ta, îți propunem un mix inedit de hortensii verzi (verdele fiind una dintre culorile care se regăsesc în tendințele florale în 2021) și violete, trandafiri Guelder și dalii, pe care să le așezi într-o vază înaltă, poziționată direct pe podea. Foarte potrivite sunt glastrele pentru flori cu siluete sculpturale, care oferă un plus de estetică întregului aranjament, în timp ce permite nuanțelor florilor să vorbească de la sine!

  1. Ia masa într-un decor floral inedit

Masa de dinning este podiumul perfect pentru a ”defila” cu cel mai inspirat aranjament floral pe care l-ai creat vreodată! O masă de formă rotundă va arăta minunat atunci când este accesorizată de o singură piesă poziționată central, în timp ce mesele lungi pot fi decorate cu mai multe aranjamente florale. Mizează pe o estetică echilibrată, fără a te limita doar la aranjamente plate. Folosește cu încredere trandafiri albi ca zăpada, hortensii și crini - toate în cantități generoase! Poți utiliza trei vaze florale de dimensiuni diferite cu ajutorul cărora să obții o scară florală, o idee ideală mai ales pentru mesele dreptunghiulare. 

  1. Aranjamente florale pentru dimineți plăcute

Cine a spus că florile nu se păstrează în dormitor, probabil că nu a avut suficientă inspirație pentru a crea un aranjament florale delicat, atât din punct de vedere al designului cât și al parfumului. Un mic aranjament din flori îți poate accentua noptiera, iar avantajele nu sunt doar de ordin vizual; acesta îți va influența pozitiv starea de spirit, pregătindu-te pentru a începe o nouă zi cu zâmbetul pe buze. 

Nu te lăsa pradă tentației de a-ți decora dormitorul cu aranjamente foarte mari, deoarece îți vei dori, probabil, să ai suficient spațiu pe noptieră pentru cărțile preferate, pentru bibelouri sau poate pentru lampa de citit. 

Optează pentru un amestec fermecător de trandafir roz-corai și de bujori însoțiți de crenguțe de eucalipt pe care să le așezi într-un vas peste care pare că și-a pus amprenta patina timpului. 

  1. Decor floral pentru barul de băuturi 

Gândește dincolo de tipare atunci când vine vorba despre locurile în care poți expune diverse aranjamente florale în casa ta și mergi pe direcții cât mai jucăușe. Nu te limita doar la decorarea meselor și a bufetelor, ci ia în considerare și accentuarea spațiului cu plante în ghivece pozționate direct pe podea sau la accesorizarea pervazelor ferestrelor. De exemplu, poți lua în considerare ornamentele pentru barul mobil de băuturi, pentru care poți alege un buchet de lalele portocalii, prezentate într-o vază aurie care va conferi barului un aer de lux. 

Pe 4florists.ro ai la dispoziție o mulțime de accesorii florale pentru a da viață ideilor tale creative! Ne adresăm atât pasionaților, cât și designerilor floriști și te așteptăm întotdeauna să ne vizitezi magazinul online cu cele mai avantajoase oferte de preț! 

 

Meta descriere: Descoperă idei inspirate de decorare a casei cu aranjamente florale. Comandă accesorii florale de pe 4florists.ro!

Categorii
92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!