✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

Ziua Îndrăgostiților: 12 idei de cadouri handmade pentru partener sau parteneră

Ziua Îndrăgostiților: 12 idei de cadouri handmade pentru partener sau parteneră

Ziua Îndrăgostiților este un prilej prin care partenerii sărbătoresc dragostea pe care o împărtășesc unul față de celălalt, iar fiecare cuplu petrece această zi specială din viața lor întocmai așa cum își dorește: cină romantică la restaurant sau chiar pe faleza mării, o seară aparte în doi, oferirea de cadouri handmade sau prin alte activități și daruri îndrăgite de parteneri.

Dacă vrei să îi oferi un cadou special și unic iubitei sau iubitului tău pentru sărbătorirea Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților, atunci consultă din ghidul nostru și descoperă ideile minunate de daruri handmade ce vor aduce fericire și zâmbet pe buzele persoanei dragi ție!

 

De ce să oferi un cadou handmade de Valentine’s Day?

Valentine's Day este o zi specială pentru cuplurile din toate colțurile lumii, iar un cadou handmade este o idee incredibilă de oferit persoanei dragi ție. Împărtășirea cadourilor făcute manual au un impact puternic sentimental, iar persoana care primește cadoul va aprecia gestul deosebit. În acest chip, iată 7 motive pentru care dăruirea de cadouri handmade oferă o experiență inedită!

Personalizarea cadoului

Un cadou handmade este creat special pentru persoana căreia dorești să-l oferi, putând astfel să îți lași amprenta, dar și să oferi un obiect calitativ și dedicat. Un produs handmade nu se poate compara niciodată cu oricare altul, chiar dacă tiparul seamănă, rezultatul nu va fi același. Mai mult, fiind personalizat, darul poate avea doar culorile, modelele sau formele favorite sărbătoritului sau sărbătoritei, precum: ciocolată favorită (cu lapte, amăruie, cu alune), ambalaje de flori cu design de primăvară, parfumuri cu mireasmă romantică etc.

 

Cadouri originale

Cadourile handmade sunt originale deoarece fiecare model este creat conform cerințelor și dorințelor clienților, sau chiar tu poți realiza un cadou original în funcție de preferințele persoanei iubite.

 

Cadouri în funcție de buget

Cadourile handmade pot fi create în funcție de bugetul alocat, astfel încât să nu scoți din buzunar mai mult decât ți-ai propus. De exemplu, atunci când cauți pe platforma unui magazin specializat pentru cadouri handmade, ai opțiunea de a selecta valoarea minimă și maximă de preț în care vrei să te încadrezi. Cu toate acestea, ține cont și de costul transportului.

 

Cadouri pentru orice ocazie

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, așa că vei putea crea un cadou în tematica sărbătorii: cu inimioare, trandafiri roșii sau chiar ursuleți de pluș. În același mod, vei găsi numeroase cadouri ce pot fi modificate în funcție de eveniment sau de sărbătoare: vase pentru flori cu model de patine de Crăciun, coșuri cu produse diverse și design cu iepurași pentru Paște sau chiar numere pentru o zi de naștere.

 

Cadouri pentru orice vârstă

Cadourile handmade pot fi oferite copiilor, adolescenților și adulților, indiferent de ocazie. De exemplu, poți crea un cadou de 8 Martie pentru mama ta cu un colier elegant și un buchet de flori colorat sau chiar un pachet handmade pentru cei mici, cu ciocolată, fructe și flori de primăvară, iar pentru ziua de naștere a tatălui tău nu trebuie să lipsească un parfum bărbătesc și deserturile sale favorite!

 

Psihologia cadourilor handmade

Cadourile handmade ating sufletul în profunzime deoarece majoritatea persoanelor nu se așteaptă să primească un dar realizat special doar pentru ei. Aceste cadouri vor trezi uimirea și adorația pentru persoanele care au alocat timp, creativitate și dedicație pentru un dar aparte și vor înțelege că ocupă un loc special în viața celor apropiați!

 

Cadouri pentru persoanele care „au tot ce își doresc”

Toată lumea are cel puțin un prieten pentru care este foarte greu să găsești cadoul ideal deoarece acesta își cumpără singur toate produsele, delicatesele, hainele, florile, dispozitivele digitale, accesoriile etc pe care și le dorește, însă un cadou realizat handmade va fi o surpriză aparte, pe care nu o va putea cumpăra de la magazin.

 

12 idei de cadouri handmade de Ziua Îndrăgostiților

Descoperă 12 idei de cadouri handmade de Ziua Îndrăgostiților ce pot fi oferite partenerului sau partenerei tale! În funcție de timpul pe care-l ai la dispoziție și de aptitudinile de lucru manual, poți crea obiecte handmade ușor de făcut sau complexe, cu gustări delicioase: bomboane, ciocolată și cozonac, cu o sticlă de vin sau chiar aranjamente florale și alte daruri simbolice, deosebite și de calitate.

 

Pentru un cadou cu adevărat special, alături de obiectul sau aranjamentul realizat, este important și modul în care împachetezi darul, fie acesta cu hârtie specială în diferite forme și modele, ambalaje flori, panglici colorate sau cutii de cadou. Indiferent de cadoul pe care-l vei oferi, ține minte că persoana iubită va aprecia gestul, timpul alocat și dedicația pentru a crea un dar unic!

 

Coroniță din flori

Oferă-i persoanei dragi ție pentru Ziua Îndrăgostiților o coroniță din florile sale favorite. Coronița handmade o va face pe partenera ta să se simtă ca o prințesă, exact așa cum merită!

 

Decorațiuni pentru casă

Decorațiunile simbolice și practice deopotrivă pentru casă sunt cadouri handmade ideale pentru sărbătoarea îndrăgostiților! Dacă persoana iubită este atrasă de frumusețea mării, de soare și nisipuri fine, atunci îi poți oferi elemente de decor aparte, precum sticluțe umplute cu scoici, vaporaș realizat manual, faruri sau ancore.

 

Delicii și decorațiuni dulci

Bomboanele, ciocolata, prăjiturile și produsele delicioase de panificație sunt cadouri excelente de oferit partenerei sau partenerului tău pentru Ziua Îndrăgostiților. Pentru un dar handmade poți alege un coș de răchită de dimensiuni mai mari, decorează-l și umple-l cu deliciile dulci favorite, cu decorațiuni culinare și cu flori.

 

Aranjament floral

Aranjamentele florale sunt un cadouri aparte, cu miresme plăcute și personalizate. Alege o cutie pentru flori în culorile favorite ale sărbătoritei sau sărbătoritului și creează buchetul floral ideal! Florile aduc întotdeauna bucurie în suflet și zâmbet pe buze pentru persoanele iubite, așa că nu mai sta pe gânduri!

 

Printre cele mai îndrăgite flori de oferit de Valentine's Day se numără: Trandafirii, buchete de flori, Gerbere, Crini, Orhidee, Lalele  etc. Cu atât mai mult, pentru ca aranjamentul floral să reziste transportului, recomandăm să alegi o cutie transport flori pentru protecția buchetului.

 

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate pot fi transformate ușor într-un cadou handmade pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților. De exemplu, poți sculpta în lumânări sau să creezi un cadou variat, cu flori, prăjituri, accesorii și bijuterii. Astfel, vei oferi un dar simbolic și util deopotrivă! Alături de lumânări, poți alege din aceeași categorie: bețișoare, conuri și uleiuri parfumate, dar și vasele suport pentru aromaterapie.

 

Plante de apartament

Dacă persoana iubită îndrăgește plantele, fie acestea ușor de îngrijit sau cele care necesită mai multă atenție, atunci un ghiveci cu o plantă frumoasă și exotică este cadoul potrivit! Poți alege dintre: Violetă de Parma, Begonie, Aloe Vera, Cactus, Hibiscus, Ficus, Palmier, Orhidee etc. 

 

Cu toate acestea, dacă persoana care primește cadoul are animale de companie, atunci recomandăm să alegi o plantă non-toxică pentru acestea. De pildă, pentru siguranța animalelor sunt potrivite: Feriga, Monstera, Polka Dot, Echeveria Albastră, Planta Păianjen, Bambusul. 

 

Cutii de bijuterii

Cutiile de bijuterii pot fi realizate manual și oferă un cadou personalizat, deosebit și practic pentru persoana iubită. Acesta poate fi realizat din numeroase materiale, precum lemn, plastic sau carton dur și decorat cu panglici și fundițe, flori artificiale, dar și variate articole decorative din polistiren ce pot fi vopsite în culorile favorite.

 

Potpourri

Potpourri este un amestec de plante și flori uscate și îmbogățite cu diferite condimente parfumate. Creează o atmosferă primitoare și relaxantă în locuință, așa că poți trece cu siguranță acest mixt de plante în topul listei de cadouri handmade pentru Ziua Îndrăgostiților. 

 

Combină diferite arome de plante cu felii tăiate și uscate de citrice pentru o mireasmă exotică și romantică deopotrivă. Acest amestec poate fi pus în vase decorative, precum cupole din sticlă sau vase de diferite modele, dimensiuni și culori.

 

Tablouri personalizate

Oferă-i persoanei iubite un portret de cuplu sau creează un ansamblu de fotografii în diferite ipostaze amuzante și romantice deopotrivă. Alege o ramă simplă pentru acestea și decoreaz-o manual cu plante uscate sau naturale, dar și cu alte inserții și obiecte decorative.

 

Căni de cuplu

Există numeroase modele de căni de cuplu, cu design aparte, pentru îndrăgostiți. Cu toate acestea, știm deja că o simplă cană nu se compară cu toată iubirea pe care i-o porți partenerului sau partenerei tale, așa că te îndemnăm să adaugi în acestea lumânări parfumate, ciocolată, flori naturale, uscate sau artificiale pentru a crea un cadou handmade, versatil și unic!

 

Buchet de flori de săpun

Aranjamentele de flori de săpun sunt din ce în ce mai populare și mai îndrăgite în rândul cadourilor handmade deoarece poți alege numărul exact de flori de săpun pe care le vrei, dar și culoarea și modelul de care ai nevoie pentru a crea darul ideal!. Acest tip de cadou este destinat decorațiunilor și aranjamentelor florale, nu igienei personale, însă va aduce o mireasmă deosebită și discretă în locuința persoanei iubite!

 

Tote Bag

Tote Bag este un tip de sacoșă ce poate fi purtată pe umăr, fiind ideală pentru cumpărături deoarece este creată din material reciclabil și reutilizabil. Alege un tote bag pentru persoana iubită dacă dorești să-i oferi un cadou practic și personalizat. Realizează un model din panglici, obiecte decorative din polistiren sau alte tipuri de decorațiuni și pune în sacoșă un buchet divers de flori! Nu vei da greș cu un astfel de cadou impresionant!

 

Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare importantă pentru foarte multe cupluri, așa că ia în considerare ideile de daruri handmade oferite, de aranjamentele florale și de diferitele moduri în care poți petrecere timp alături de persoana iubită și surprinde-ți jumătatea de viață!

Categorii
92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!