✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

Idei de decorat pereții: 3 moduri de a decora cu aranjamente florale

Idei de decorat pereții: 3 moduri de a decora cu aranjamente florale

Idei de decorat pereții: 3 moduri de a decora cu aranjamente florale

Vazele cu flori sunt folosite în marea majoritate a locuințelor pentru a înveseli încăperile și a da o notă proaspătă oricărui spațiu. Însă când vine vorba de aranjamente florale, există o mulțime de alte idei creative de a-ți decora căminul.

 

Cu puțină inspirație, florile de diverse culori, mărimi și forme pot fi folosite pentru a înfrumuseța pereții. Astfel, te vei bucura de camere vesele, colorate și primitoare. În plus, aceste idei sunt simplu și rapid de pus în aplicare, iar prețul materialelor necesare este accesibil.

1. Ghirlandă din flori

Ghirlandele de luminițe sunt deosebite, însă ce zici de ceva mai original, precum o ghirlandă din flori? O astfel de decorațiune este potrivită pentru orice anotimp, fiind dovada că un lucru atât de simplu poate face o diferență considerabilă când vine vorba de atmosfera din casă. Ghirlandele de flori se agață ușor și scot din anonimat chiar și cel mai banal perete. Cele mai populare colțuri ale locuinței unde le poți așeza sunt pereții din dormitor, cei din sufragerie sau peretele de lângă pătuțul copilului.

Poți realiza o astfel de ghirlandă folosind flori și plante uscate. De asemenea, poți folosi și flori naturale, însă dacă optezi pentru această varianta, este bine să iei în considerare faptul că acestea se vor ofili după un timp, iar ghirlanda va trebui aruncată. Cu florile și plantele uscate nu vei avea, însă, această problema. 

 

Este o idee pe care o poți pune în practică atât pentru decorul permanent al pereților, cât și pentru ornarea temporară a casei pentru o petrecere. Cu siguranță că aceste ghirlande vor atrage mai multe priviri admirative și laude decât niște clasice buchete de flori.

 

Pentru a face o ghirlandă din flori și plante uscate, alege florile și plantele pe care vrei să le folosești și pregătește o sfoară de lungimea dorită (de regulă, o bucată de sfoară cu lungimea între 0.5 și 1.5 metri va fi suficientă). Folosind lipici sau bandă adezivă transparentă, lipește florile și plantele de sfoară, iar apoi prinde sfoara de perete - o poți lipi cu scoci sau poți folosi un cârlig adeziv pentru a o agăța. Pentru un aspect mai festiv, poți alege o sfoară argintie, aurie sau într-o altă nuanță strălucitoare. Pe lângă flori și plante, mai poți folosi și alte decorațiuni precum steluțe de mare și scoici.

2. Perete floral

Poți obține un perete floral prin aplicarea unor flori naturale, uscate sau artificiale, dar și a altor elemente naturale precum licheni decorativi, frunze și crenguțe pe o plasă pe care o vei prinde, ulterior, de perete. Trebuie să ai grijă ca dimensiunea plasei să fie egală cu cea a peretelui pentru a-l acoperi în întregime. Vei crea, astfel, un fundal superb pentru fotografii.

 

În plus, pereții florali reprezintă o alternativă la popularul perete accent cu fotografii și tablouri. Ceea ce fac florile diferit în comparație cu alte ornamente este adăugarea de culoare și textura încăperii.

3. Coroniță de flori

Coronițele de flori sunt o variantă modernă a celebrelor coronițe pe care le agățăm pe pereți și uși în perioada sărbătorilor de iarnă. Cele din flori sunt, însă, potrivite pentru orice anotimp, iar confecționarea lor este un proces distractiv.

 

Vei avea nevoie de flori și plante uscate sau artificiale, panglici pentru flori și un suport realizat din crenguțe, din sârmă sau din cabluri. Aranjează florile și plantele așa cum îți dorești să arate rezultatul final, fără a lipi încă elementele de suport. Analizează bine aranjamentul și fă orice modificare consideri de cuviință. Abia după asta, folosind un pistol de lipit, lipește cu atenție elementele de suport. Așteaptă aproximativ jumătate de ora pentru ca adezivul să se întărească. La final, adaugă panglicile și agață coronița pe perete.

 

În acest articol îți prezentăm alte idei DIY de aranjamente florale pentru locuință.

 

Aceste moduri de a decora pereții vor înfrumuseța orice colț al locuinței. Atât cei ce locuiesc în casă, cât și oaspeții ce îți pășesc pragul se vor bucura din plin de ornamentele florale din căminul tau. Atunci când organizezi mese în familie sau cu prietenii, vă puteți fotografia împreună pe fundalul ghirlandelor și pereților florali, dar și lângă coronițele de flori, pozele fiind originale și surprinzând momente de care vă veți aminti mereu cu drag.  


 
Categorii
92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!