✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

Idei de cadouri handmade: Aranjamentele florale personalizate

Idei de cadouri handmade: Aranjamentele florale personalizate

Idei de cadouri handmade: Aranjamentele florale personalizate

 

În materie de cadouri, obiectele lucrate manual denotă un plus de grijă și de interes manifestate față de destinatarul acestora. În plus, darurile handmade sunt ideale pentru orice ocazie, având în vedere că pot fi personalizate după preferințele oricui. 

 

Poate cele mai inspirate cadouri handmade sunt aranjamentele florale. Acestea pot fi realizate nu doar de floriști, ci și de cei care nu sunt artiști profesioniști, dar care dau dovadă de creativitate. Încearcă și tu să realizezi aranjamente deosebite, având drept muză propunerile noastre!

 

Cadoul perfect pentru cititorii pasionați 

 

Un cadou floral personalizat este ideal chiar și pentru cititorii pasionați; pentru a realiza acasă sau la florărie un astfel de dar ai nevoie, însă, de câteva accesorii care să ducă cu gândul la hobby-ul destinatarului. Pe 4florists.ro dispunem de o colecție variată de cutii de flori, printre care poți găsi și modele în formă de carte. Îți recomandăm fie setul de 3 cutii cu motive florale, care prezintă pe coperți reprezentații ale unor vase cu lavandă, fie setul de cutii tip cărți mici, perfecte pentru copii sau pentru realizarea unui cadou discret care poate fi oferit inclusiv la spital, ca semn de empatie. 

Pe lângă aceste cutii pentru flori, vei avea nevoie și de bureți florali, foarte utili în special pentru aranjamentele cu flori naturale. Așadar, cu ustensilele potrivite, dar și cu puțină creativitate, poți crea simplu un cadou floral handmade. 

Și, pentru că ne aflăm în pragul începerii anului școlar, trebuie să știi că un aranjament tip carte este o alegere cât se poate de inspirată pentru a fi dăruit profesorilor. 

Idei de cadouri handmade pentru părinți 

 

Dacă vrei să îți surprinzi părinții cu un cadou floral, atunci grăbește-te să îți faci cumpărăturile de pe 4florists.ro. Adaugă în sacoșa virtuală de cumpărături un coș din răchită în formatul preferat. De pe site-ul nostru poți comanda coșuri din răchită albe, în două culori sau în nuanțele tipice ale lemnului. Creează un cadou rustic de la A la Z, care va trece proba timpului, înlocuind florile naturale cu flori și plante uscate. Vei obține un ornament care nu necesită o întreținere dificilă și care poate accesoriza atât interiorul, cât și exteriorul casei. 

 

Un cadou handmade pentru pasionații de grădinărit 

 

Un cadou handmade potrivit pentru cei care au ca hobby grădinăritul poate fi o decorațiune superbă, accesorizată cu flori. Din magazinul nostru online îți propunem să alegi o colivie care poate fi un ornament deosebit pentru terasă sau pentru balcon. Printre variantele disponibile pe site se numără colivii hexagonale, pătrate și rotunde, dar și colivii în formă de semicerc, ideale pentru a fi poziționate pe perete. De asemenea, îți oferim varietate și din punct de vedere al dimensiunii acestora, astfel că poți opta atât pentru formate mici, cât și pentru colivii mai mari. 

 

Cadoul ideal pentru iubitorii de artă 

 

Cu siguranță și tu ai un membru al familiei sau un amic care și-au declarat iubirea...față de artă! În cazul în care cauți un cadou potrivit pentru ei, suntem siguri că nu poți da greș cu un dar handmade realizat din flori și alte accesorii speciale. De exemplu, dacă decorațiunea îi este adresată unei doamne poți opta pentru un vas din ceramică pe care să-l îmbogățești cu flori. Vrei să obții un cadou atemporal? Mizează pe florile de săpun, disponibile și pe 4florists.ro. 

Pentru un domn, în schimb, creează un obiect decorativ pentru birou pornind de la un vapor, unul dintre cele mai apreciate accesorii din oferta noastră. De asemenea, o astfel de decorațiune poate fi accesorizată cu flori uscate, sau naturale. 

 

Aranjamentele florale personalizate sunt pe placul tuturor. Indiferent de ocazie și de destinatar, creează chiar tu un cadou handmade cu ajutorul produselor noastre!

 

Descopera cele mai fresh idei de cadouri handmade! Creeaza aranjamente florale personalizate pentru orice ocazie. Alege accesorii florale de pe 4florists.ro!






 

Categorii
92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!