✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

CUTII FLORI

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 50 - 100 ×

Te pasionează arta florală și îți perfecționezi permanent talentul creând cadouri speciale? Alege cutii pentru flori de pe 4florists.ro, confecționate din diverse materiale. Printre cele mai apreciate produse din magazinul nostru online se numără cutiile din catifea, ce se remarcă prin aspectul lor elegant. Alături de acestea îți punem la dispoziție și coșuri de flori, dar și cupole și vase din melamină, zinc, ceramică sau sticlă.

Tipuri de cutii disponibile în colecția noastră

Pe 4florists.ro îți oferim varietate nu doar în ceea ce privește gama de materiale premium din care confecționăm accesoriile florale, ci poți opta și pentru diferite forme și texturi ale cutiilor. Așadar, din colecția noastră fac parte următoarele categorii de articole

Cutii rotunde

Cutiile rotunde din catifea vor aduce un plus componentei estetice și practice a oricărui aranjament florale. Poți alege seturi de cutii rotunde, formate dintr-o cutie de dimensiuni mici, medii și mari. Îți propunem seturile de cutii din catifea, absolut indispensabile pentru un atelier floral cu pretenții!
 

Cutii plic 

Dacă îți dorești să creezi un aranjament floral cu totul și cu totul deosebit, alege cutii plic. Cu ajutorul acestora îți vei putea pune la încercare creativitatea, obținând cadouri absolut spectaculoase și încântătoare privirii! Alege o cutie plic de culoare neagră sau roșie, două variante cromatice care nu vor da greș în nicio ocazie!

Cutiile texturate

Cutiile texturate sunt disponibile pe site-ul nostru în diverse mărimi și culori, de la cele mai închise și mai elegante, până la nuanțe pudrate, feminine. Alege un set de cutii texturate și beneficiază de trei produse de dimensiuni diferite pentru a da naștere unor cadouri florale de excepție!

92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!