✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

Aranjamente florale de grădină: idei creative, ușor de pus în practică

Aranjamente florale de grădină: idei creative, ușor de pus în practică

Decorarea grădinii este o preocupare foarte plăcută în sezonul cald. Când natura este readusă la viață, iar verdele predomină în curtea ta, parcă, și creativitatea îți este pusă la încercare! Vrei să-ți amenajezi spațiul din jurul casei cu aranjamente florale spectaculoase? Pune în aplicare ideile noastre simple, dar, de efect, pe care le poți realiza cu produsele de pe 4florists.ro!

Creează jardiniere din trunchiuri de copaci 

 

Dacă ai la dispoziție trunchiul unui copac care s-a uscat, nu te grăbi să te descotorosești de el; folosește-l, în schimb, drept jardinieră pentru flori și transformă-l în piesa centrală a grădinii tale. Trebuie, doar, să-l decupezi într-o formă adecvată, astfel încât să-și păstreze poziția stabilă pe sol și să poată susțină florile pe care le vei sădi. 

 

 

În cazul în care nu ai destulă îndemânare sau nu poți pune în aplicare această idee, ai la îndemână o alternativă mult mai simplă: coșurile de flori cu design inspirat de cel al scoarței de copac de pe site-ul nostru. 

Amenajează-ți terasa folosind cupole cu led

Vremea ghirlandelor luminoase sau a lămpilor de grădină este de mult apusă, de aceea, noi venim astăzi cu o propunere mult mai fresh: amenajarea terasei cu ajutorul unor cupole din sticlă, prevăzute cu led. Așază în interiorul lor flori de hârtie, criogenate sau proaspete și bucură-te de farmecul acestora în serile târzii de vară. O idee inedită este să folosești aceste recipiente pentru a crea terarii spectaculoase, folosind diverse pietre decorative, plante verzi, licheni decorativi și alte astfel de accesorii. De asemenea, cupolele din led sunt ideale pentru a-ți surprinde partenerul sau partenera cu o cină romantică, la masa de pe terasă!


 

 

Dacă îți dorești un design rustic mai degrabă decât unul elegant, poți opta și pentru  borcane din sticlă cu led, disponibile tot pe site-ul nostru. 

Integrează în grădina ta o etajeră cu flori 

Renunță la convenționalele aranjamente de grădină și integrează în spațiul disponibil o etajeră cu flori. Pune-ți imaginația la încercare și alege diverse vase pentru flori, cum ar fi găletușe sau stropitori. Pentru a obține un design diversificat, alege atât plante verzi cât și flori tăiate. Ce spui despre această idee?

Renunță la ghivecele clasice și pune coșuri pentru flori 

Ai în grădina ta arbuști florali superbi, care au coroana bogată, cum ar fi liliacul sau magnolia? Rupe câteva crenguțe și așază-le în vase de flori atipice. De exemplu, o variantă bună este reprezentată de coșurile împletite din ratan, care se vor asorta perfect cu mobilierul de grădină și care vor completa designul acesteia. Descoperă gama noastră de coșuri cu sau fără mânere și toarte, mai înalte sau mai joase, în nuanțe uni sau bicolore. Recomandarea noastră este să mixezi modelele, astfel încât, rezultatul să fie unul spectaculos!

 

Folosește coronițe accesorizate cu flori 

Cu puțină îndemânare, poți crea accesorii uimitoare pentru grădina ta. Folosește coronițe din ratan, precum cea de aici, și decorează-le cu flori viu colorate precum și cu alte tipuri de ornamente. Coronițele astfel obține pot decora ușa, dar, și pereții exteriori ai casei, pot fi atașate de gard sau de elementele de mobilier din propria curte. 

 

 

Amenajează-ți un colț de Rai cu ajutorul unor aranjamente florale de grădină absolut fermecătoare!


 
Categorii
92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!