✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

LICHENI

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Ce sunt lichenii naturali stabilizați?

Lichenii sunt o specie de plante care trăiesc în orice fel de condiții și se constituie dintr-o ciupercă și o algă verde sau albastră. Există mai multe specii de licheni, însă lichenii stabilizați fac parte din clasa Cladina Arbuscula și au aspectul precum mușchii. Aceștia au fost supuși unui proces de conservare astfel încât să le fie stopată creșterea. În forma lor naturală, aceștia se regăsesc în nuanțe variate. Procesul de conservare este unul cât se poate de sigur și non-toxic, fără a le fi alterate funcțiile vitale. Lichenii decorativi stabilizați trăiesc mult timp în orice tip de condiții, mai umede sau mai uscate, mai reci sau mai calde. De aceea, pot fi folosiți cu încredere la decorarea oricărui tip de spațiu, indiferent de condițiile climatice.

Amenajarea spațiilor cu licheni decorativi

Lichenii naturali reprezintă o alternativă ideală pentru persoanele care iubesc plantele, în din anumite cauze obiecte (lipsă de spațiu, condiții meteo nefavorabile, prezența unor copii mici sau animale de companie care le-ar putea deteriora, etc) nu își pot permite acest lucru. Lichenii pot fi folosiți într-o diversitate de aranjamente, în tablouri sau în coșuri cu flori alături de alte elemente decorative. Ei înfrumusețează orice tip de spațiu și te apropie de natură. 

 

Pe 4florists.ro ți-am pregătit licheni decorativi colorați într-o diversitate de nuanțe, astfel încât să aduci natura mai aproape de tine. Consultă produsele și comandă online!

92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!