✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

ARTICOLE SI VASE DECORATIVE

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre
  

Vasele decorative pentru interior sunt esențiale pentru orice locuință. Ele aduc un plus de frumusețe camerei prin caracterul distinctiv al nuanțelor și formelor. Vaza decorativă, ca accesoriu, aduce calități importante pentru designul interior: estetica și funcționalitatea. 

Aceste vase decorative pentru flori au evoluat de la obiecte practice (utilizate ca ghiveci de flori), la un element necesar pentru generarea unui accent și decor specific în designul interior modern. Vazele sunt disponibile în numeroase forme și dimensiuni. Acestea sunt frecvent folosite ca obiecte ornamentale unice. 

Vasele ornamentale sunt la rândul lor complimentate cu un design original sau o formă complexă. Vaza de podea clasică, de exemplu, poate fi folosită exclusiv pentru buchete.  Însă, poți include în compoziție ramuri uscate, ierburi și flori artificiale sau naturale, ori poți chiar folosi LED-uri pentru a crea o atmosferă unică.

De asemenea, vasele decorative pot fi așezate pe diferite suprafețe plane, cum ar fi rafturi, mese, comode sau chiar pervazul geamului. Dacă ai un buchet din flori naturale sau poate chiar ai îmbinat mai multe articole uscate, cu siguranță un vas decorativ este ceea ce îți mai lipsește.

4florists.ro este locul perfect în care să descoperi numeroase modele de vase ornamentale. Conceperea unui design interior aparte, cu nuanțe cromatice dintre cele mai variate, texturi fine și materiale versatile, este acum mai ușoară ca niciodată!

92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!