✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

12 aranjamente florale pentru Mărțișor și Ziua Femeii

12 aranjamente florale pentru Mărțișor și Ziua Femeii

Luna martie se apropie cu pași repezi, așadar, este momentul să te gândești la cele mai potrivite cadouri florale pentru prezențele feminine speciale din viața ta. 1 și 8 Martie sunt ocaziile ideale pentru a-ți exprima iubirea, aprecierea și mulțumirea față de mama, bunica, sora, partenera ta, prietene sau colege. Dacă ai nevoie de un plus de inspirație, pentru a le surprinde, descoperă cele mai frumoase idei de aranjamente florale pentru Mărțișor și Ziua Femeii!

 

Cuprins:

  1. Coșurile cu flori de primăvară

  2. Cutiile cu flori exotice

  3. Cutiile cu lavandă

  4. Aranjamentele cu trandafiri criogenați

  5. Aranjamentele tip carte cu flori

  6. Florile în ambalaje speciale

  7. Cutiile cu trandafiri în nuanțe inedite

  8. Accesoriile decorative din licheni

  9. Florile în ghivece din ceramică

  10. Aranjamentele florale libere

  11. Buchetele de flori monocromatice

  12. Cutiile cu flori și alte surprize
     

  1. Coșurile cu flori de primăvară 

 

Dacă vorbim despre cadouri pentru 1 și 8 Martie, de departe, cele mai populare și îndrăgite sunt florile de sezon. Acestea reprezintă prospețimea, bucuria și entuziasmul specific noilor începuturi și sunt un dar perfect. Așadar, în topul listei noastre de propuneri pentru Mărțișor și 8 Martie se află coșurile cu flori de primăvară. Fiecare dintre vestitorii acestui anotimp are o semnificație aparte, care va conferi o doză de energie fiecărui buchet. Din aranjamentul tău cu flori de primăvară nu ar trebui să lipsească: 

  • Freziile. Delicatele flori se remarcă atât prin aspect cât și prin parfum. Acestea sunt un simbol al inocenței, al chibzuinței și înțelepciunii, precum și al perseverenței. Ceea ce face ca frezia să fie într-adevăr magică este faptul că aceasta își dezvăluie mireasma doar atunci când este amplasată într-un loc propice, prietenos, cu o temperatură potrivită și un grad optim de umiditate. 

  • Lalelele. Lalelele sunt un simbol al clasicului, în materie de cadouri florale de 1 și 8 Martie. Considerate adevărați ambasadori ai primăverii, ele simbolizează perfecțiunea, constanța și trăinicia sentimentelor, iubirea sinceră și nelimitată. Deseori, un buchet de lalele sunt asociate cu dragostea, motiv pentru care poți alege un astfel de cadou pentru persoana iubită, indiferent de ocazie. 

  • Zambilele. Fiind un simbol al afecțiunii, zambilele reprezintă alegerea perfectă pentru persoanele din familie sau pentru prietenii apropiați. Zambila este asociată, deseori, cu fidelitatea, bunătatea și tandrețea, așadar, ai toate motivele să le incluzi în aranjamentele florale de Mărțișor și de Ziua Femeii. 

  • Narcisele. Sunt considerate florile prieteniei și ale respectului și sunt asociate cu renașterea, prosperitatea și speranța. 

 
  1. Cutiile cu flori exotice 

 

La polul opus simplității pe care îl emană un coș cu flori de primăvară, se află cutiile cu flori exotice. Acestea fac parte din gama cadourilor florale sofisticate, pe care le poți dărui unei femei cu gusturi rafinate. De asemenea, o cutie elegantă cu flori tropicale poate fi alegerea ideală pentru persoanele care nu îți sunt foarte apropiate (de exemplu, pentru șefa de la birou sau pentru alte doamne cu care ai o relație strict profesională). Iată ce flori poate cuprinde aranjamentul tău:

  • Amaryllis. Este o plantă care face parte din familia Amaryllidinae și se găsește, în special, în regiunea Western Cape din Africa de Sud. 

  • Magnolia. Aceasta poate fi găsită în mai multe culori care îi conferă diverse semnificații. De exemplu, magnolia albă reprezintă puritatea și perfecțiunea, cea roz, tinerețea și norocul, iar cea violet, sănătatea. 

 
  • Anthurium. „Floarea Flamingo”, așa cum mai este cunoscută, este ideală pentru a accesoriza diverse aranjamente florale, grație aspectului său impunător. Se crede că floarea de Anthurium funcționează precum o terapie care combate depresia.

  • Orhideea. În Europa, orhideea reprezintă perfecțiunea și eleganța, dar, semnificația sa variază și în funcție de cromatică. Așadar, orhideele roșii sau de culoarea rubinului simbolizează dragostea și pasiunea, în timp ce orhideea albă este iconică pentru valori precum creativitatea, inocența și sensibilitatea.

  • Plumeria. Plumeria sau Frangipani este o plantă exotică originară din zonele tropicale. Plumeria are un design simplu și un parfum suav și delicat, extrem de plăcut. 

3. Cutiile cu lavandă 

 

Lavanda a devenit tot mai îndrăgită în ultima vreme și nu doar pentru proprietățile sale curative. Ea este folosită, frecvent, în diverse aranjamente florale pentru a se transforma în adevărate accesorii de decor. Pentru 1 și 8 Martie, cutiile cu lavandă sunt un cadou în trend, care nu va trece neobservat. În plus, un astfel de dar este cu atât mai special având în vedere că lavanda are o legendă uimitoare. Aceasta este un simbol al tandreții și a fost supranumită „aurul albastru” de către locuitorii din Provence, planta aducând un omagiu regiunii din sudul Franței. Mai mult decât atât, ea reprezintă regalitatea, deoarece era foarte apreciată și utilizată de către regi, pentru a-și arăta bunăstarea financiară. 

Dacă alegi să creezi chiar tu un aranjament din lavandă, optează pentru aceste cutii asortate. 

4. Aranjamentele cu trandafiri criogenați 

 

 

Tot mai mulți oameni aleg să ofere trandafiri criogenați în diverse ocazii, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Printre acestea, durata lungă de viață a acestora. Știai că te poți bucura de un aranjament cu trandafiri criogenați până la 25 de ani? În plus, trandafirii criogenați necesită o îngrijire simplă și te bucură cu eleganța și coloritul lor ori de câte ori îi privești. Având în vedere toate aceste beneficii, prețurile aranjamentelor cu flori nemuritoare pot fi destul de piperate, de aceea, o idee bună este să creezi acasă un astfel de dar. În magazinul nostru online găsești cutii elegante îmbrăcate în catifea, bureți pe care îi poți folosi drept suport pentru trandafiri, precum și panglici decorative și alte accesorii care te vor ajuta să obții un aranjament deosebit. 

5. Aranjamentele tip carte cu flori

Un cadou cu totul și cu totul special, pe care îl poți alege pentru 1 și 8 Martie, este un aranjament tip carte cu flori. Poți realiza chiar tu un astfel de aranjament; ai nevoie doar de puțină îndemânare, de florile preferate ale destinatarei și de o cutie de flori în formă de carte, pe care o poți regăsi și în oferta noastră. 

6. Florile în ambalaje speciale

 

O veche zicală din popor spune că nu se face primăvară doar cu o floare. Noi completăm și spunem că depinde de cum este ambalată aceasta! În materie de cadouri, în acest an, se poartă aranjamentele florale în recipiente speciale, cum sunt găletușele, vasele tip stropitoare sau ceașcă. Le găsești pe site-ul nostru, la prețuri accesibile!

7.  Cutiile cu trandafiri în nuanțe inedite

 

 

Trandafirii sunt florile pe care le poți alege în orice ocazie, pentru a-ți exprima dragostea, prietenia sau sinceritatea. De 1 și 8 Martie, îi poți alege dacă vrei să mizezi pe impactul unui cadou clasic și sofisticat, însă, optează pentru o cutie de trandafiri în nuanțe inedite. De pe site-ul nostru, poți alege cutii din catifea sau din carton, simple sau personalizate cu diverse mesaje sau imprimeuri, de diferite dimensiuni și culori. În plus, tot de pe 4florists.ro, poți comanda și spray-uri colorate pentru flori, dacă îți dorești să obții trandafiri în nuanțe inedite. 

 

8. Accesoriile decorative din licheni 

 

Decorațiunile din licheni sunt tot mai des întâlnite. Ele arată spectaculos și aduc un plus de prospețime și vitalitate oricărui spațiu. În plus, contrar așteptărilor, acestea sunt ușor de întreținut și pot rezista chiar și până la 15 ani, dacă le sunt asigurate condițiile necesare pentru păstrarea prospețimii lichenilor. Pe site-ul nostru, poți găsi licheni verzi, orange, mov, ciclam, crem sau albaștri, cu ajutorul căror poți da naștere unor cadouri florale inedite. 

9. Florile în ghivece din ceramică

 

 

Pentru a dărui un cadou special, practic și elegant poți opta pentru florile în ghivece idin ceramică. Acest material are un plus de magie tocmai pentru că tehnica producerii sale este o artă care necesită răbdare și măiestrie. Dacă ai ales, deja, o floare inedită, poți înlocui vasul în care este așezată cu unul ceramic, obținând un dar deosebit. Vizitează secțiunea noastră de vase ceramice pentru flori și alege modelul preferat!

 

10. Aranjamentele florale libere 

 

Un aranjament liber este cel în care florile nu sunt aranjate într-o structură rigidă, uniformă. De multe ori, elementele se revarsă lin, peste marginea cutiei în care sunt așezate. Aceste aranjamente florale pot fi oferite oricărei doamne nonconformiste, deoarece pot accesoriza diverse spații ale casei. Cu siguranță, aranjamentele libere oferă un efect vizual uimitor!

 

11. Buchetele de flori monocromatice

 

Buchetul monocrom este pariul sigur, indiferent dacă ești în căutarea unui cadou floral modern, elegant, simplu sau sofisticat. În funcție de tipul florilor alese și de culoarea lor, poți crea un buchet perfect pentru fiecare prezență feminină din viața ta. Alege panglici și ambalaje florale din oferta noastră și accesorizează buchetul după preferințe!

12. Cutiile cu flori și alte surprize

În mare vogă sunt cutiile cu flori care ascund și alte surprize, cum ar fi bomboane, ursuleți de pluș sau ministicle cu băuturi fine. Acestea reprezintă daruri inspirate de Mărțișor și 8 Martie, pentru femeia iubită, sau oricui vrei să îi aduci zâmbetul pe buze. 

 

Dăruiește aranjamente florale deosebite femeilor speciale din viața ta. Inspiră-te din propunerile noastre și alege cadouri impresionante de Mărțișor și de 8 Martie!




 
Categorii
92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!