✅ Termen de livrare 24-48 ore ✅

15 idei de aranjamente florale pentru nuntă

15 idei de aranjamente florale pentru nuntă

Dacă ești una dintre miresele care și-au amânat nunta în 2020 pentru acest an, trebuie să știi că sezonul de evenimente este pe cale să înceapă! Deși există încă detalii incerte legate de modul în care se pot desfășura petrecerile în 2021, ia în calcul partea plină a paharului: amânarea evenimentului îți oferă posibilitatea să reconsideri conceptul la care te gândisei inițial. 

 

Îți propunem să începi cu elementele decorative și îți prezentăm 15 idei fresh de aranjamente florale pentru nuntă, în mare vogă în acest an! 

 
  1. Aranjamentele realizate din flori cu texturi diferite

  2. Buchetele și accesoriile decorative în nuanțe pământii

  3. Aranjamentele florale în palete de culori expresive

  4. Buchetele de mireasă petite

  5. Aranajmentele monocromatice

  6. Decorațiunile florale la sol

  7. Florile de sezon

  8. Aranjamentele din flori care au o simbolistică aparte

  9. Decorațiunile florale eco 

  10. Buchetele de mireasă în cascadă

  11. Florile de săpun 

  12. Aranjamentele în cutii din lemn

  13. Aranjamentele din plante verzi

  14. Găletușele cu flori

  15. Florile în vase de sticlă

 

#1: Aranjamentele realizate din flori cu texturi diferite

 

În 2021, creează aranjamente de nuntă inedite alăturând flori cu texturi diferite. Amestecul de flori proaspete și uscate este un trend sustenabil în ceea ce privește decorațiunile florale de nuntă. 

 

Același efect îl poți obține și prin combinarea florilor de sezon cu cele tropicale, precum palmetto, protea, monstera și altele. Poți integra chiar și iarba de Pampas în buchetul de mireasă sau în aranjamentele florale. 

 

De exemplu, pentru miresele care preferă o tematică elegantă și boemă, încearcă un mix din flori în nuanțe pastel, combinate cu eucalipt și Pampas. 

 

 

#2: Buchetele și accesoriile decorative în nuanțe pământii 

 

Florile în tonuri pământii își vor găsi întotdeauna locul în cadrul unui eveneiment elegant, așa cum este și nunta. Buchetele și accesoriile florale decorative în nuanțe pământii reprezintă alegerea ideală pentru nunțile de toamnă, dar nu te sfii să optezi pentru cărămiziu, terracotta sau galben închis nici în sezonul de primăvară-vară. 

 

 

#3: Aranjamentele florale în palete de culori expresive

 

Având în vedere modul în care ne-am petrecut anul trecut și prima jumătate din 2021, cu toții simțim nevoia acum de a deveni mai expansivi. Și, cum bine știm deja, florile ne induc diverse stări, în funcție de cromatica lor. Renunță deci la ideea de a alege aranjamente florale de nuntă în nuanțe neutre și optează, în schimb, pentru cele în palete de culori expresive. 

 

#4: Buchetele de mireasă petite

 

Din dorința de confort, dar și pentru că minimalismul se numără și el printre trendurile florale ale anului 2021, foarte apreciate în acest an sunt buchetele de mireasă petite. O variantă ideală inclusiv pentru miresele care visează la un eveniment cu temă country, buchetele de dimensiuni reduse pot face parte și din ”recuzita” domnișoarelor de onoare. 

 

Ce spui despre un buchet realizat din floarea miresei și lavandă, accesorizat cu o panglică dantelată? O alegere în ton cu cerințele momentului, un buchet de mireasă care impresionează nu prin dimensiune, ci prin delicatețe și unicitate. 

 

 

#5: Aranjamentele monocromatice 

 

Un buchet de mireasă într-o singură culoare se transformă rapid într-un accesoriu statement. Aranjamentele monocromatice sunt și ele în trend în acest an, de aceea îți recomandăm să le alegi și tu. Dacă în 2019 preferate au fost florile sălbatice, în 2020 s-au purtat degradeurile, ei bine în 2021 nu poți da greș cu aranjamentele florale într-o singură culoare! 

 

 

#6: Decorațiunile florale la sol

 

Este adevărat, trendul florilor suspendate în sala de nuntă rămâne în continuare o direcție potrivită și pentru evenimentele din acest an; totuși, designerii florali și trendsetterii în materie de organizare de nunți recomandă viitorilor miri să mizeze pe decorațiunile florale la sol. 

 

O idee foarte bună este să așezi diverse aranjamente de nuntă pe scările din sala în care are loc petrecerea. De asemenea, poți crea un culoar impresionant, ideal pentru a fi surprins în fotografii, cu ajutorul florilor așezate direct pe pardoseală!

 

#7: Florile de sezon

 

Cu siguranță vorbim despre un trend care nu se va demoda niciodată în materie de decorurile pentru nunți: florile de sezon. De exemplu, dacă evenimentul mult visat va avea loc într-o lună de vară, alege cu încredere aranjamentele din floarea soarelui, albăstrele, sau Delphinium Consolida. 

 

Pentru sezonul de toamnă-iarnă alege crizanteme, dalii ori cale pe care le poți asocia cu plante cu aspect mai dur, ușor lemnos cum este Protea. Rezultatul? Un buchet senzațional, cu accente rustice! 

 

#8: Aranjamentele din flori care au o simbolistică aparte

 

Poate și pe fondul evenimentelor din ultima vreme, resimțim în acest an nevoia de a ne întoarce către spiritualitate și sentimentalism. Aceasta este reflectată chiar și în tendințele florale pentru nunțile din 2021, care promovează aranjamentele florale și buchetele de mireasă încărcate cu o simbolistică aparte. 

 

Așadar, te poți inspira din momentele importante din parcursul vostru de cuplu pentru a alege, să spunem, decorațiuni realizate din același tip de flori pe care el ți le-a oferit la prima întâlnire. De asemenea, luați în considerare și florile care semnifică noile începuturi (cum este cazul orhideelor, irișilor sau al calelor), ori pe cele care reprezintă dragostea (trandafirii, bujorii sau Alstroemeria). 

 

#9: Decorațiunile florale eco

 

Așa cum era, probabil, de așteptat, designerii floriști ne propun în acest an alegerea decorațiunilor florale eco, atât pentru înfrumusețarea locuinței, cât și pentru a crea un cadru magic la evenimentele speciale. E drept, nu vorbim despre un trend nou, ci despre unul care a luat amploare anul acesta. 

 

Ce înseamnă eco-friendly în materie de tendințe florale pentru nunți? Pe de-o parte, renunțarea la florile arficiale, din materiale sintetice, care pot pune în pericol mediul înconjurător, iar pe de altă parte evitarea risipei - gestionează atent resursele de care ai nevoie pentru a-ți contura un eveniment de neuitat! O idee inedită este să integrezi și lumânările din ceară naturală în designul aranjamentelor florale de nuntă.

 

#10: Buchetele de mireasă în cascadă

 

Buchetele de mireasă în cascadă se asortează perfect cu rochiile clasice, accesorizate cu voal lung. De fapt, acest tip de buchete de nuntă s-a transformat într-o tendință atemporală, care oferă mireselor un look idilic și delicat, absolut fermecător. Poți combina, de exemplu, lăcrămioare cu trandafiri de grădină pentru a obține un aranjament floral romantic și clasic. 

 

 

#11: Florile de săpun 

 

Îți dorești un decor absolut inedit pentru nunta pe care ai planificat-o anul acesta? Mizează pe aranjamentele din flori de săpun, despre care nu trebuie să îți faci griji că se vor ofili, așa cum este cazul florilor naturale ceva mai pretențioase. În plus, dacă până acum am pus accentul pe aspectul accesoriilor florale, este momentul să ne focusăm și pe mireasma lor, care în cazul florilor de săpun este absolut încântătoare! 

 

 

 

#12: Aranjamentele în cutii din lemn 

 

Îți dorești o nuntă rustică, sau poate nu ești adepta decorațiunilor pompoase? Poți alege aranjamentele în cutii din lemn, o variantă simplă și de impact. O idee excelentă de pus în practică pentru înlocuirea suporturilor impunătoare de flori de pe mesele invitaților! Noi îți propunem acest model

 

 

#13: Aranjamentele din plante verzi 

 

Visezi la un eveniment plin de prospețime? Ce părere ai despre nunțile greenary? Noi credem că sunt extrem de inspirate, mai ales că apropierea de natură este un trend care câștigă tot mai mult teren. Nu te limita, însă, doar la aranjamentele florale în păstrarea acestei tendințe, ci optează inclusiv pentru un buchet de mireasă cu tematică greenary. 

 

Specifice acestui stil sunt buchetele voluminoase, formate din iederă, eucalypt, spice verzi de grâu sau ferigă. Nu omite nici plantele aromatice, precum rozmarinul sau lavanda, care vor da un plus de originalitate buchetului. 

 

 

#14: Găletușele cu flori 

 

O găletușă colorată poate fi alternativa banalelor vaze pentru a susține florile pe care le alegi ca decor de nuntă. Fie că alegi modele simple sau cu diverse mesaje și elemente grafice, cu siguranță că aceste accesorii nu vor fi trecute cu vederea de către invitații la eveniment! 

 

Dacă îți place ideea noastră, descoperă și modelele de găletușe pe care le poți comanda de pe 4florists.ro și alege-ți preferatele!

 

 

#15: Florile în vase de sticlă 

Dacă vrei să fii în pas cu moda, atunci când alegi florile pentru nunta ta, gândește-te dacă ele se potrivesc în vase de sticlă! Da, ai înțeles bine, una dintre propunerile pe care le îmbrățișează cu entuziasm tot mai multe cupluri de miri este cea a aranjamentelor florale în borcane sau vaze realizate din sticlă, inclusiv cupole

 

Florile sunt esența tematicii de nuntă. Acestea denotă stilul unic al fiecărui cuplu și, totodată, creează o poveste magică pentru toți cei prezenți în cadrul evenimentului. Purtate în mâinile mireselor, îmbrățișând arcadele sau decorând mesele, florile adaugă vibe-ul dorit locației de nuntă, aducând un plus de căldură și de culoare. 








 
Categorii
92688-9040-000000000000000000000000-21aa7d688688dc3be1c8e4f2725ca017

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!